Cookies

Správce webu

Provozovatel webu, David Kopecký, Spojilská 1128, 53003 Pardubice, IČ: 07915331, info@davidproduction.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze technicky nutné cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Typ Název Účel
Technicky nutná PHPSESSID Běh aplikace

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

Ohlasy zákazníků

Fotobudka

Petra Kovářová, 15.12.2019

Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat za skvělý program, na našem firemním večírku, v podobě fotobudky. Váš přístup byl opravdu rychlý a profesionální. Už teď se těšíme na příští rok.

Kouzelník

Lukáš Škoda, 12.12.2019

Rozhodně DOPORUČUJI na jakoukoliv akci!! David a jeho kouzla jsou příjemným zpestřením! Byl vtipný, pohotový a naši zaměstnanci o tom ještě další dny diskutovali, jak to udělal.